Movie

Elton John, pe lista de Oscar-uri 2020

today19/12/2019

Background
share close

Thom Yorke, Beyonce și Elton John sânt pe lista scurtă a pieselor originale pentru un Oscar

Luni seară (16 Decembrie), Academia de Film și Artă și Științe și-a dezvăluit cele nouă liste scurte în considerare pentru Oscarurile din 2020, care au inclus “Best Original Song”. Dintre cele 75 de melodii eligibile, 15 au avansat în categoria Cântec Original (Original Song), votate de membrii filialei muzicale.

Printre melodiile preselecționate se numără „Daily Battles” ale lui Yorke din Motherless Brooklyn, „Spirit” a lui Beyonce din The Lion King, Pharrell Williams și Clad Hugo “Letter to My Godfather” din The Black Grandfather, „Into the Unknown” de la Frozen 2, a lui Idina Menzel. Cynthia Erivo „Stand Up” de la Harriet și “I Can’t Let You Throw Yourself Away” de Randy Newman din Toy Story 4 sunt incluse în listă. În plus, Elton John a fost nominalizat de două ori pentru colaborarea sa cu Tim Rice la piesa „Never Too Late” din The Lion King, și cu Bernie Taupin pentru „(I’m Gonna) Love Me Again” din filmul  Rocketman.

Premiul Academiei pentru cea mai bună melodie originală va urma după ce câștigătorul precedent, a fost „Shallow” din A Star Is Born, interpretat de Bradley Cooper și Lady Gaga, care a co-scris albumul câștigător la Oscar cu Mark Ronson, Andrew Wyatt și Anthony Rossomando.

Lista completă a candidaților la Oscars 2020 va fi anunțată oficial pe 13 ianuarie, cu ceremonia de decernare a premiilor pe 9 Februarie.

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

News

Olivia Newton-John și John Travolta după de 40 de ani

Olivia Newton-John și John Travolta s-au îmbrăcat în costumele lor iconice din filmul de succes Grease pentru prima dată în 40 de ani.Cei doi au jucat rolurile Sandy și Danny în filmul muzical  de mare succes din 1978. S-au reunit vineri pentru un eveniment de comemorare "Meet n 'Grease",  la Coral Sky Amphitheater din West Palm Beach, Florida. Și în timpul evenimentului, Olivia și John au purtat două dintre cele […]

today15/12/2019

Post comments (0)


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%