Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Country Show

10:00 12:00

Current show

Country Show

10:00 12:00


Elton John, pe lista de Oscar-uri 2020

Written by on 19/12/2019

Thom Yorke, Beyonce și Elton John sânt pe lista scurtă a pieselor originale pentru un Oscar

Luni seară (16 Decembrie), Academia de Film și Artă și Științe și-a dezvăluit cele nouă liste scurte în considerare pentru Oscarurile din 2020, care au inclus “Best Original Song”. Dintre cele 75 de melodii eligibile, 15 au avansat în categoria Cântec Original (Original Song), votate de membrii filialei muzicale.

Printre melodiile preselecționate se numără „Daily Battles” ale lui Yorke din Motherless Brooklyn, „Spirit” a lui Beyonce din The Lion King, Pharrell Williams și Clad Hugo “Letter to My Godfather” din The Black Grandfather, „Into the Unknown” de la Frozen 2, a lui Idina Menzel. Cynthia Erivo „Stand Up” de la Harriet și “I Can’t Let You Throw Yourself Away” de Randy Newman din Toy Story 4 sunt incluse în listă. În plus, Elton John a fost nominalizat de două ori pentru colaborarea sa cu Tim Rice la piesa „Never Too Late” din The Lion King, și cu Bernie Taupin pentru „(I’m Gonna) Love Me Again” din filmul  Rocketman.

Premiul Academiei pentru cea mai bună melodie originală va urma după ce câștigătorul precedent, a fost „Shallow” din A Star Is Born, interpretat de Bradley Cooper și Lady Gaga, care a co-scris albumul câștigător la Oscar cu Mark Ronson, Andrew Wyatt și Anthony Rossomando.

Lista completă a candidaților la Oscars 2020 va fi anunțată oficial pe 13 ianuarie, cu ceremonia de decernare a premiilor pe 9 Februarie.

Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: