Music

Evenimente din lumea muzicii, care au avut loc la 24 Septembrie

today24/09/2019

Background
share close

24 Septembrie 1962

Elvis Presley a primit o invitatie sa cante la Royal Variety Performance, unde sant spectatori si membri ai familiei regale. Managerul lui Elvis, colonel Tom Parker, a refuzat in mod elegant invitatia pe motiv ca (Elvis)  trebuie sa participe la filmari. Motivul real a fost ca Parker era un imigrant olandez ilegal in Statele Unite si i-a fost teama ca nu i se va mai permite reintrarea in tara.

24 Septembrie 1966

Jimi Hendrix soseste in Londra impreuna cu managerul sau Chas Chandler, cu un zbor de la New York. Jimi avea doar hainele de pe el, pentru ca si-a vandut toate lucrurile sa poata plati nota de plata la hotelul unde a stat in New York. Unul din primele lucruri pe care le-a facut dupa sosirea in UK a fost sa-si schimbe legal, numele din James in Jimi.

Jimi Hendrix - Freedom (Live)

24 Septembrie 2004

The Strat Pack: Live in Concert, a avut loc pe Wembley Arena, la aniversarea a 50 de ani a chitarei Fender Stratocaster. La concert au participat Ronnie Wood, Joe Walsh, Gary Moore, Brian May, David Gilmour, Albert Lee, Andy Fairweather-Low, Hank Marvin si multi altii.

Fender Stratocaster

 

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

Highlights

Jimi Hendrix Dies

La 18 Septembrie 1970, Jimi Hendrix este gasit mort is subsolul casei. Luase 9 pilule de somnifer Vesparax, care impreuna cu alcohol, au cauzat o supra-doza fatala. Avea doar 27 de ani, cand a murit in casa prietenei sale din Notting Hill, Londra. El avea o istorie cu drogurile: cu un an inainte a aparut in fata unui judecator in Canada  unde a fost achitat pentru posesiune de hasis si […]

today18/09/2019

Post comments (0)


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%