Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Current show


Evenimente din lumea muzicii, care au avut loc la 24 Septembrie

Written by on 24/09/2019

24 Septembrie 1962

Elvis Presley a primit o invitatie sa cante la Royal Variety Performance, unde sant spectatori si membri ai familiei regale. Managerul lui Elvis, colonel Tom Parker, a refuzat in mod elegant invitatia pe motiv ca (Elvis)  trebuie sa participe la filmari. Motivul real a fost ca Parker era un imigrant olandez ilegal in Statele Unite si i-a fost teama ca nu i se va mai permite reintrarea in tara.

24 Septembrie 1966

Jimi Hendrix soseste in Londra impreuna cu managerul sau Chas Chandler, cu un zbor de la New York. Jimi avea doar hainele de pe el, pentru ca si-a vandut toate lucrurile sa poata plati nota de plata la hotelul unde a stat in New York. Unul din primele lucruri pe care le-a facut dupa sosirea in UK a fost sa-si schimbe legal, numele din James in Jimi.

Jimi Hendrix - Freedom (Live)

24 Septembrie 2004

The Strat Pack: Live in Concert, a avut loc pe Wembley Arena, la aniversarea a 50 de ani a chitarei Fender Stratocaster. La concert au participat Ronnie Wood, Joe Walsh, Gary Moore, Brian May, David Gilmour, Albert Lee, Andy Fairweather-Low, Hank Marvin si multi altii.

Fender Stratocaster

 

Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău:


Continue reading