Highlights

In această zi, în muzică: 8 Noiembrie

today08/11/2019

Background
share close

1952: A fost primul top britanic de muzica pop, in revista New Musical Express, dupa ce redactorii au intrebat la 53 de magazine de discuri, despre vanzarile lor de discuri. ‘Here In My Heart’ a lui  Al Martino, a fost primul #1 in top. A stat pe pozitia No. 1, timp de noua spatamani.

HERE IN MY HEART ~ Al Martino  (1952)

1969: “Something”  prima fata A a unui single Beatles, compusa de George Harrison, a ontrat in top-ul din UK ajungand pana pe pozitia a 4-a, ia in SUA a ajuns pe primul loc. Melodia a fost cover de peste 150 de artisti, fiind a doua melodia a Bratles-ilor cu cele mai multe cover dupa “Yesterday”.

The Beatles - Something

1971: Led Zeppelin lanseaza cel de al 4-lea album. Coperta nu are nici un titlu, dar albumul este cunoscut ca Led Zeppelin IV.  S-a vandut in peste 37 de milioane de exemplare in lume. Pictura rustica, in ulei, de pe coperta a fost cumparata de catre Robert Plant de la un magazin de antichitati din Reading, England. Acest album contine si piesa “Stairway to Heaven”. Melodia nu a fost niciodata lansata ca si single.

Led Zeppelin -  Stairway to Heaven (Live)

2003: David Gilmour, chitaristul de la Pink Floyd, este facut Officer of the Order of the British Empire (OBE) de   Regina Elizabeth II.

David Gilmour - Commander of the Order of the British Empire

 

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

News

Țările cu cei mai mulți milionari din lume – 2019

Cu aproape 47 de milioane de oameni din lume care au acum averi de peste un milion de dolari, clubul milionarilor super-înstăriți este în creștere rapidă. Numai Statele Unite sunt 18,6 milioane de oameni cu o valoare netă de peste un milion de dolari - adică aproape 40% din totalul milionarilor din lume și mai mult decât următoarele opt națiuni combinate. Mai jos, revista CEOWORLD a clasat cele 45 de […]

today04/11/2019

Post comments (0)


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%