Music

Janis Joplin la Monterey Pop Festival – 1967

today19/01/2020

Background
share close
Janis Joplin - Ball & Chain - Monterey Pop
Janis Joplin - Ball and Chain (Live at Monterey Pop festival 1967)

18 Iunie 1967 Monterey Pop Festival. Janis Joplin & Big Brother and the Holding Company.

Aceasta este performanța care a propulsat-o pe Janis Joplin. Moment, care mai că nu era să se întâmple. Janis a cântat în prima zi a festivalului cu grupul ei Big Brother and the Holding Company fără să fie filmată, la cererea managerului care a întâlnit pe mai toți membrii grupului la festival pentru prima dată. Reacția publicului a fost exuberantă, lui Janis i-au dat lacrimile. Acesta a fost momentul, când managerul a mai cerut o șansă, așa că Janis a cântat a două oară, de data asta fiind filmată. Au fost singurul act muzical care a avut două apariții.

 

Interpretarea și trăirea ei, în timpul melodiei a uimit elita muzicală prezentă la festival. În acest video, la minul 3:28 o vedem pe Mama Cass Elliot rămasă cu gura căscată – pentru 20 de secunde. A fost ceva ce nu mai auzise niciodată până atunci, iar acel moment nu se va mai repeta vreodată.

La acest festival au mai cântat The Who, Jimi Hendrix, Ravi Shankar și Otis Redding.

Mama Cass
Mama Cass
Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

Events

Rock & Roll Hall of Fame: Class of 2020

The Rock Hall Class of 2020 a fost făcută public, în această săptămâna. În această lista șanț 4 nominalizări intrate pentru prima dată. Depeche Mode, the Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G. și T. Rex vor fi cei acceptați la  Rock Hall pentru cea de a  35-a ceremonie. Din cel 6 nominalizări, doar Depeche Mode și Nine Inch Nails au mai fost nominalizați în trecut. Pentru […]

today17/01/2020

Post comments (0)

Leave a reply


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large