News

Katy Perry și Orlando Bloom se vor căsători

today06/03/2020

Background
share close

Katy Perry și Orlando Bloom, care așteaptă primul lor copil împreună, au hotărât să se căsătorească în luna Iunie, ceremonia având loc în Japonia.

Katy Perry a anunțat Miercuri că este însărcinată, prin noul ei video New Worn White. Știrile sânt că se va căsători cu Orlando, înainte de nașterea copilului lor în această vară.

Ei speră să poată face căsătoria în Japonia, o țară pe care amândoi o iubesc. Deocamada, evenimentul este amânat din cauza la CoronaVirus, conform mai multor surse. Pregătirea era pentru 150 de oaspeți.

Katie și Orlando se vor căsători înainte de naștere, considerând că părinții ei, Keith și Mary Hudson, sânt amândoi pastori creștini.

Într-un interviu din 2018, Katie a spus că este la fel de religioasă cum a fost din totdeauna, deși ea practică credința în mod diferit.

Copilul este primul pentru Katy, in timp ce Orlando are un baiat de 9 ani, din casatoria cu Miranda Kerr.

Noua melodie și video, lansate Joi:  Katy Perry – Never Worn White

 

Katy Perry si Orlando Bloom se vor casatori

 

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

News

Eric Clapton este primul cu 3 intrări în Rock & Roll Hall of Fame

La 6 Martie 2000, Eric Clapton este primit în Rock & Roll Hall of Fame, devenind prima persoană inclusă de trei ori.  Este de asemenea în Hall of Fame că membru al gruprilor Yardbirds și Cream. Mulți artiști sânt primiți de două ori, incluzând pe cei patru Beatles, cei patru Crosby, Stills, Nash și Young, alți doi Yardbirds (Jeff Beck și Jimmy Page), Johnny Carter, Peter Gabriel, Michael Jackson, Curtis […]

today06/03/2020

Post comments (0)

Leave a reply


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large