Radio Flora

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Program Matinal

06:00 08:00

Current show

Program Matinal

06:00 08:00


Lionel Richie – 70

Written by on 20/06/2019

Hello by Lionel Richie

Lionel Richie s-a născut în orașul american Tuskegee, din statul Alabama, la 20 Iunie 1949.
El a fost un atlet. Richie a fost un jucator de tenis înainte de orice altceva, câștigând el însuși o bursă de sport la Institutul Tuskegee, de la care a absolvit cu o diplomă în economie.
A fost aproape de a alege altarul în locul scenei. El a considerat aderarea la Biserica Episcopală pentru a deveni preot, dar a decis să se alăture grupului Commodores în loc biserica.
Prima lui trupa nu a fost Commodores. A fost un grup numit Mystics. Ei au fuzionat cu o trupa numita Jays pentru a forma în cele din urmă Commodores.

Diana Ross & Lionel Richie Endless Love 1981

El a avut trac. Un tânăr timid, Richie a trebuit să fie convins de membrii trupei pentru a schimba de la saxofon la solist vocal.
Commodores nu trebuia să fie o formatie serioasă. Grupul a fost format în facultate și a fost creat ca o modalitate pentru membrii săi pentru a omorî timpul și de a întâlnî fete.
El a învățat să cânte la pian urmărind pe bunica lui cum cânta. Richie o privea și a memorat mișcările de mână ale bunicii lui, o pianistă profesionistă. A învătat pianul după ureche.
‘Endless Love’ este un duet al duetelor. Piesa a fost scrisă pentru în anul 1981, pentru filmul cu același nume, colaborarea lui Richie cu Diana Ross a fost un succes internațional. Piesa a fost cântată de către toată lumea de la Luther Vandross și Mariah Carey la Shania Twain.

Commodores - Still

Cel mai mare hit a fost o glumă: Hello, lansat în 1984, a început ca o glumă între el și producătorul Carmichael. Richie l-a întâmpinat cu celebra replică: “Hello, is it me you’re looking for?” (“Buna ziua, pe mine mă căutați?”)
El este tatăl adoptiv a lui Nicole Richie. El a adoptat-o pe Nicole când ea avea trei ani, când prietenul său, muzicianul Peter Escovedo și partenera lui Karen Moss nu au putut să o intretină. Richie a adoptat legal Nicole la vârsta de nouă ani.
Lionel Ricthie are planificat un mare show in Londra. În ceea ce pare a fi un eveniment deosebit, Richie va cânta cu Stevie Wonder in Hyde Park pe 6 Iulie.

Lionel Richie - Dancing On The Ceiling (Official Music Video)
Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău:


Continue reading