Flora TM

Only The Best Music 24/7

Current track

Title

Artist

Background

George Milos

DJ la Flora intre 1978-1987 si pentru putin in 1990. Dintotdeauna atras atras Rhytm and Blues, Country, Rock.

Prima melodie romaneasca care mi-a rams in minte a fost Vremuri (Hei, Tramvai!) si Canarul. Pe un echer de la scoala, aveam scris”Come Together” – una din primele melodii straine care mi-au placut.

Inceputul de DJ a fost la barul de noapte Continental, unde aveam doua zile: Martea si Joia. Si eram “rezerva” cind era nevoie (si era des) pentru Colo Dumitru, Gabi Gross, Dan Costa.

Apoi au urmat Disco de la Medicina – doar simbata, “front man” pentru puiu Berineantu care avea aparatura si muzica. Cu el am fost la activitati “extra”: ruga, Anul Nou in comune din zona Lugolui.

Pentru o scurta perioada am ajuns si la Casa Studentilor la inceputuri. Tot acolo, la un moment dat avem o seara pe luna unde faceam auditie de LP-uri si muzica curenta americana. Aduceam benzi si discuri de la Bibliteca Americana. La studenti, avem o amintire de pomina (eu si Nicu Voin): ne-am trezit inr-o seara pe cind sa deschidem discoteca ca ne-au fost furate difuzorele din boxe! Au fost prinsi hotii, am recuperat difuzzoarele si am folosit boxele acelea multi ani, inclusiv la Flora.

Flora a fost deschisa de Pogo ajutat de Tibi Nichici si de mine. Am fort toi 3 la Bucuresti ventru a ne lua atestasse de liberi professionisti (Prezentare Discoteca) – am post singurii in Timisoara care eram “profesionisti”.

Dupa o scurta perioda Pogo a trecut la Casa Studentilor, si a ramas Tibi Nichici si cu mine la Flora. Discoteca funciona pin IAPIT Bucuresti si ICSAP Timisoara. Pentru ca Tibi Nichici trebuia sa faca stagiul militar, si nu mai putea veni la Flora, am ramas “titular”.  Dupa plecarea din tara a lui  Pogo si Tibi Nichici am ramas singur la Flora, ca angajat la IAPIT Bucuresti (Prezentator).

Pina in 1987 am fost mai tot timpul la Flora, cu intreruperi pentru sezonul de litoral, perioada in care Tibi Dragan tinea Flora. Pentru 2 ani Sorin Barca a continuat Flora, dar pe plan local prin Filamornica Banatul.

Pentru o scurta perioada am fost impreuna cu Sorin Barca in 1990, cind Flora traditionala a incetat sa mai existe.

Pe scurt, aceasta este istoria mea si a discotecii Flora.