Radio Flora

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Background

New EP “The Breadcrumbs” – Alice Cooper, lansat azi

Written by on 13/09/2019

Astăzi a fost lansat oficial noul EP “The Breadcrums” al lui Alice Cooper. Primul video (Official Lyric Video) poate fi ascultat acum.

 

Alice Cooper "Detroit City 2020" (Official Lyric Video) – "The Breadcrumbs EP" OUT NOW

Originile lui Alice Cooper sunt înrădăcinate în Phoenix, AZ, dar, fiind din Detroit, aduce un omagiu orasului natla cu acest EP “The Breadcrums”. Atât orașul cât și Cooper au emoțiile și sentimentele specifice oricarui loc din lume. În timp ce este greu să compari un om și un oraș, ambele au merite egale. Ambele sunt inovatoare, relevante, și respectate în întreaga lume.

EP-ul este intitulat corespunzător și aranjat inteligent  pentru a prezenta muzicieni din Detroit cu istoria și evenimentele specifice orașului. Comentând înapoi în luna Alice Cooper spunea că dorește pentr u Breadcrumbs să găsească acel “particular Detroit sound.”

Oricât de subiectivă ar fi fraza aceasta, el a apelat la Wayne Kramer, Mark Farner, Mick Collins, Johnny “Bee” Badanjek, și Paul Randolph pentru a realiza acest proiect. O altă notă este că Breadcrumbs marchează cea de-a cincisprezecea colaborare între Cooper si producatorul Bob Ezrin. Relația lor, care a început în 1971 cu “Love It to Death” și va continua în 2020 cu Cooper cel 21-lea album, este una dintre cele mai lungi  parteneriate în muzică.

EP poate fi cumparat digital, și de asmenea un număr limitat de 10′ vinil – doar 20,000 de exemplare în toate lumea vor fi cumpărate la un preț rezonabil.

Breadcrumbs Track Listing:

  1. Detroit City 2020
  2. Go Man Go
  3. East Side Story
  4. Your Mama Won’t Like Me
  5. Devil with a Blue Dress on/Chains of Love
  6. Sister Anne

Run Time: 19:35
Release Date: September 13, 2019
Record Label: earMUSIC

Sponsored Links
Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: