Music

Noul album Celine Dion, “Courage” debutează pe primul loc la Billboard 200

today30/11/2019

Background
share close
Céline Dion - Courage (Official Video)
Céline Dion - Courage

Dacă “Courage” începe de de locul 1, va fi cel de-al cincilea nr. 1 pentru Dion, si primul dup albumul din 2002, “A New Day Has Come”.

The Billboard 200 chart are cele mai populare albume ale săptămânii pe baza consumului multi-metric, care include vânzări de albume tradiționale, albume echivalente de piese (TEA) și streaming de albume echivalente (SEA). Top 10 al topului Billboard 200 din 30 noiembrie (unde “Courage” ar putea debuta pe locul 1) este programat să fie fălcut public de catre revista Billboard, Duminică, 24 Noiembrie.

Video cu piesa care da titlul albumului, a avut premiera pe 13 Noiembrie.

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

News

5 lucruri pe care nu le stiati despre George Harrison

[vc_row qt_container="true"][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row qt_container="true"][vc_column][vc_column_text]"Cânt un pic la chitară, scriu câteva melodii, fac câteva filme, dar toate acestea nu mă reprezintă cu adevărat", a spus George Harrison. „Adevăratul eu sunt altceva.” Harrison a fost multe lucruri - inclusiv un maesttru al subestimării. Dar avea dreptate să sublinieze că adevăratul său personaj rămâne evaziv. A fost unul dintre cei mai faimoși bărbați din lume, dar nu i-a plăcut pozițea de superstar. El a […]

today29/11/2019 1

Post comments (0)


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%