Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Country Show

10:00 12:00

Current show

Country Show

10:00 12:00


‘Oh! Darling’ – versiune remixata pentru aniversarea albumului Abbey Road

Written by on 07/09/2019

The Beatles - Oh! Darling (2019 Mix / Audio)

Producătorul Giles Martin a remixat The Beatles “Oh! Darling” pentru cea de-a 50-a aniversare a albumului Abbey Road din 1969. Martin, este fiul fostului producător George Martin, a creat in 2019 un remixat pentru viitoarea lansare a albumului aniversar ‘Abbey Road’, care va fi public la 27 Septembrie prin intermediul la Apple Corps Ltd./Capitol/UMe.

Casa de discuri a făcut public, de asemenea, o a doua versiune de la “Oh! Darling” nelansată anterior, “Take 4”. In acest take este inclus Billy Preston la o orgă Hammond.

The Beatles - Oh! Darling (Take 4 / Audio)

Super Deluxe Edition a albumului Abbey Road va cuprinde 23 de versiuni și demo-uri, împreună cu 17 piese originale, pe care Martin le-a remixat de pe originalul multi-track înregistrat de către tatăl său. Este de asemenea inclusă o catre de 100 de pagini cartonate cu o prefață de Paul McCartney. Per ansamblu, albumul va fi reeditat în șapte formate, inclusiv Super-Ediție de Lux (Super Deluxe Edition), precum și o ediție limitată de patru discuri CD/Blu-ray și 3LP-uri . Toate edițiile sunt în prezent disponibile pentru pre-comanda.

“Magia vine de la modul în care se cântă la instrumente, îmbinat cu vocile celor 4 Beatles” Martin a scris în introducerea sa pentru re-editare. “Misiunea noastră este pur și simplu de a asigura ca totul să sune la fel de proaspăt și a simti la fel cum a fost în ziua în înregistrării.”

Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: