Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Country Show

12:00 13:00

Current show

Country Show

12:00 13:00


Olivia Newton-John și John Travolta după de 40 de ani

Written by on 15/12/2019

Olivia Newton-John și John Travolta s-au îmbrăcat în costumele lor iconice din filmul de succes Grease pentru prima dată în 40 de ani.Cei doi au jucat rolurile Sandy și Danny în filmul muzical  de mare succes din 1978. S-au reunit vineri pentru un eveniment de comemorare “Meet n ‘Grease”,  la Coral Sky Amphitheater din West Palm Beach, Florida.

Grease - Summer Nights HD
John Travolta & Olivia Newton-John - Summer Nights

Și în timpul evenimentului, Olivia și John au purtat două dintre cele mai iconice costume – Olivia a purtat o fustă galbenă și un cardigan, iar John o jachetă din piele neagră și blugi skintight pentru a-și reface look-urile din secvența Summer Nights din film, înainte de a se schimba în costume de piele neagră pe care le-au purtat pentru a fi “You’re the One That I Want” în finala filmului.

Grease - You're The One That I Want (HQ+Lyrics)
Grease - You're The One That I Want

„Prima dată în costum de când am făcut filmul! Sunt atât de încântata !! ”, a scris Olivia pe pagina ei de Instagram.

Olivia Newton John, a fost “șocată”, după ce un câștigător al licitației care a plătit 243.000 de dolari pentru jacheta pe care a purtat-o în secvența finală, acesta i-a dăruit jachetă înapoi

Aceasta după ce Olivia a fost „în șoc” după ce un câștigător a licitației care a plătit 243.000 de dolari  pentru jacheta pe care a purtat-o în secvența finală i-a înapoiat-o.

Câștigătorul licitației, care s-a descris drept „fanul numărul unu” al cântăreței și actriței, a declarat că, după multă gândire, a decis că jacheta „nu ar trebui să stea în dulapul unui miliardar numai pentru da se lăuda ale că o are”.

Olivia, care în acest moment se afla sub tratament împotriva cancerului de san, pentru a treia oara, va afișa aceasta jachetă la “Olivia Newton-John Cancer Wellness și Research Center din Melbourne”.

Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: