Radio Flora

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00


Promo: Vox Maris Band – Pâine și sare

Written by on 20/10/2019

De pe străzile fascinantului oraș Chicago, trupa Vox Maris Band vine din nou cu o poveste de succes, prin lansarea unui nou capitol musical inedit.

Vox Maris Band - Cine Este Ea

Albumul Vox Maris band II, simbolic intitulat “Pâine si Sare”, a fost conceput ca un răspuns la diversele experiențe ale unei vieți trăite între doua lumi. In varietatea pieselor albumului, pot fi regăsite intrebări legate de trăirea pură a copilului in contrast cu experiența părintilor, pînă la emoțiile omului pierdut intr-o lume fără granițe, mereu căutînd acel spațiu sacru numit, “acasă”. In acest proces de căutare, inevitabil sunt aduse la suprafață, valori pornite dintr-un timp adinc, valori ascunse tainic in vechile tradiții. Elemente mistice precum, dansul in cerc al horei și vechea cetate a Sarmizegetusei, conduc linia melodică spre un “Transylvanian Rock” transcendent, in timp ce experiențele vieții de zi cu zi, prezintă o melodicitate mai apropiată de modernitatea realității cotidiene . La acest aparent contrast pe teme diferite, Vox Maris vine cu elementele unificatoare, “Pîinea și Sarea”, ca un răspuns substantiv la complexitatea experiențelor prezentului. Pâinea și sarea au fost, sunt și vor fi elemente simple, însă de bază, ale vieții!

In noul album, vă propunem o soluție optimistă și o apreciere sinceră si autentică a realității prezentului, oferind ascultătorilor pâine și sare din suflet și pentru suflet.

Vox Maris Band – Cine Este Ea (Audio HD)

 

Vox Maris Band
Dan Paduraru – Lead Vocal / Acoustic Guitar
Adrian Nechiti – Electric Guitar
Dan Rizo – Percussion
Marius Olteanu – Electric Guitar
Andrei Diaconu – Bass Guitar
Marcel Vinesar – Keyboards

Sponsored Links

Reader's opinions
  1. Mariana Dorina Stroe   On   21/10/2019 at 03:52

    Piesa este buna și mesajul e tot trebuie ca să trezească la realitate.

Adaugă comentariul tău:


%d bloggers like this: