Radio Flora

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Country All Night

00:00 06:00

Current show

Country All Night

00:00 06:00

Background

Frank Sinatra – Strangers In The Night

Frank Sinatra - Strangers In The Night

Această melodie a fost scrisă inițial de Ivo Robic pentru un festival de muzică din Split, Croația; Robic a înregistrat ulterior versiuni ale acesteia în croată („Stranci u Noci”) și în germană („Fremde in der Nacht”). Versurile în limba engleză despre dragoste la prima vedere au fost scrise de Charles Singleton și Eddie Snyder.

Bert Kaempfert a rescris acest lucru pentru filmul “A Man Could Get Killing”, iar piesa a fost folosită ca temă a filmului. A câștigat un premiu Globul de Aur în 1967 pentru cea mai bună melodie originală în film. În plus, piesa a câștigat Grammy-urile din 1966 în patru categorii diferite: Record Of The Year; Cel mai bun aranjament care însoțește un vocalist sau instrumentist (Ernie Freeman a fost aranjatorul); Cea mai bună interpretare vocală pop, masculină; și cea mai bună înregistrare – ne-calsica (Eddie Brackett și Lee Herschberg au fost inginerii de sunet).

Aceasta a fost o melodie de revenire mare pentru Sinatra, devenind primul său pop pop 1 în 11 ani. Anteriorul său hit de top a fost “Learnin ‘The Blues” în 1955.

Sinatra a anunțat „închiderea lui Dooby Dooby Doo”. Iwao Takamoto, animatorul care a creat câinele de desene animate Scooby-Doo, a spus că s-a inspirat pentru nemele caracterului din film, din reclama lui Sinatra.

 

Advertisements

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: