Gone West – What Could’ve Been

Gone West - What Could've Been (Official Video)
Gone West - What Could've Been

Gone West a compus single-ul lor „What Could’re Been” cu Jamie Kenney, care în final a devenit producătorul piesei. Pentru o trupă care a lucrat la albumul lor de debut doar ei, cei patru membri, rafinându-și sunetul care i-a făcut mai speciali, sesiunea de compunere care a produs această melodie a fost un pas important spre cine sânt astăzi Gone West.

Cei patru au numit grupul lor – și primul lor single – „Gone West”, deoarece fraza reprezintă de unde provin. „Suntem cu toții din vestul Tennessee, iar atunci când nu suntem în Nashville, șansele sunt că am plecat spre vest – înapoi în Iowa, Texas, California sau Hawaii”, explică Reeves, adăugând că melodia omonim oferă ascultătorilor o introducere pentru cine sunt: „Fiecare vers este despre a merge  în orașul natal și a aduce pe ai noștri  în Nashville. Este autobiografic și este cântecul nostru tematic. ”

Gone West s-a format în 2018 și este alcătuit din două cupluri: Colbie Caillat și logodnicul ei Justin Young, și Jason Reeves și soția sa Nelly Joy, și s-a format în urma celor patru turnee împreună, în sprijinul lui Caillat, The Malibu Sessions. Trupa are baza în Nashville, Tennessee, iar numele de la faptul că cei patru membri ai ei provin din state (Iowa, Texas, California, Hawaii) la vest de Tennessee,

Gone West - What Could've Been

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Radio Cafe

13:00 24:00

Current show

Radio Cafe

13:00 24:00

Background