Home Free ft. Rachel Wammack – Tennessee Christmas

today06/12/2019

share close
Home Free ft. Rachel Wammack - Tennessee Christmas (Taste of Country Exclusive)

Home Free i-a cerut lui Rachel Wammack să cânte „Tennessee Christmas” alături de ei pentru că sunt fani și pentru că au crezut că vocea ei este potrivită pentru un remake a melodiei clasice cântate de Amy Grant. Această versiune mai ritmică a capsei de Crăciun adaugă, de asemenea, noi armonii care să ajute la crearea unui mix cald, fani contemporani ai grupului, cu siguranță că se vor bucura de Craăciunurile care vor veni.

Wammack  începe melodia după care Tim Foust și restul grupului se alătură  în al doilea verset. Videoclipul îi găsește bucurându-se de un foc de tabără în timpul iernii, între fotografiile din timpul zilei a cântărețului „Damage”, așezat pe o canapea între doi pini decorați.

Povestea modului în care s-au întâlnit colaboratorii este simplă. Wammack a deschis un show la începutul acestui pentruHome Free și Reba McEntire,  și astfel au devenit fani. Austin Brown își amintește că a auzit-o prin intermediul unor prieteni compozitori, iar când a avut ocazia să o audă în direct, i-a placut în mod deosebit.

Home Free ft. Rachel Wammack - Tennessee Christmas

Sponsored Links

Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large