Kylie Frey – One Night in Tulsa

today10/03/2020

share close
Kylie Frey - One Night in Tulsa
Kylie Frey - One Night in Tulsa

Kylie Frey are o voce remarcabilă, pură, cânta fără nici un efort deosebit.
Este născută la 3 Martie 1995 în Opelousas, Louisiana. A crescut la fermă, pe lângă cai, rodeo și muzică country. A început să cânte imnul național la show-urile de rodeo de la vârstă de 5 ani, iar la 15 ani a fost numită, Louisiana High School Rodeo Queen. Un mai târziu a fost campioană statului Louisiana la prins legat capre. (Goat-tying chmapionship).

“Playlistul” familiei atunci când mergeau la campionatele de rodeo era compus din muzica lui Lee Ann Womack, Wynonna Judd, Linda Ronstadt, Jessie Colter, Shania Twain, the Dixie Chicks, Pam Tillis și Patty Loveles, artiști care au avut un rol important în formarea ei muzicală.
Vocea ei a făcut o impresie deosebită la Shania Twain (a fost protejata ei) și trubadurilor texani Randy Rogers și Cody Johnson.

După ce single-ul ei “Rodeo Man” a ocupat locul 1 în Texas Regional Radio Report Chart, s-a mutat în Nashville, în 2017. În colaborare cu Randy Rogers a avut un single, “Too Bad”, care a ajuns de asemenea pe locul 1 în Texas. Un alt single de top, a fost “Ain’t Enough Beer” în Noiembrie 2018.
Cel mai nou single, “One Night în Tulsa”, se află din nou pe locul 1, în Texas Regional Radio Report Chart

Sponsored Links

Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large