Radio Flora

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Background

Lionel Richie – Hello

Lionel Richie - Dancing On The Ceiling (Official Music Video)

Acesta a fost cel de al doilea single nr. 1, de pe al doilea album solo pentru Lionel Richie, după ce a părăsit Commodores. Can’t Slow Down, a luat premiul Grammy în 1984 la categoaria Albumul Anului (Album of the Year), și este cel mai bine vândut album din istoria Motown Records.

Când a fost mai tânăr, Richie admira femeile frumoase care treceau pe lângă el, dar era mult prea timid pentru a intra în vorba cu ele. Se gândea în sinea lui, “Hello, is it me you’re looking for.” Peste ani a încercat să compună un cântec bazat pe această frază, dar nu a mers, și s-a dat bătut, dar producătorului lui, i-a plăcut această frază și l-a încurajat să scrie și să termine melodia.

A avut melodia gata pentru primul album solo, dar nu a inclus-o. Soției lui, Brenda i-a plăcut mult melodia și a insistat să o includă în al doilea album.

Lionel Richie a cântat la pian pentru această melodie. Alți muzicieni care au participat la înregistrare au fost Darrell Jones și Tim May la chitare, Paul Leim la baterie și Joe Chemay la bass..

 

Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: