Miranda Lambert – The House That Built Me

today12/01/2020

share close
Miranda Lambert - The House That Built Me
Miranda Lambert - The House That Built Me

Ideea inițială pentru nostalgica melodie „The House That Built Me” i-a venit compozitorului Allen Shamblin în 2002, în timp ce se afla la Sundance, Utah, pentru o întalnitre a compozitorilor. Apoi i-a povestit de idee colaboratorului său Tom Douglas despre conceptul într-o dimineață, în timp ce erau la micul dejun.

„El a spus:„ M-am gândit la modul în care casele păstrează amintiri. Dacă am scrie o melodie, nu despre casele pe care le construim, ci despre casa care m-a construit? ” Douglas povestește:„Imediat când Allen a spus asta, știu că se gândea la detaliile din casa lui din Huffman, Texas. Am făcut o călătorie înapoi la 3018 Oregon Drive în Atlanta. Sunt detaliile și amintirile noastre, dar îl transportă pe ascultător înapoi în casa copilăriei. ”

Acum o baladă îndrăgită și plină de poveste despre rădăcinile găsite în casa copilăriei cuiva, piesa a avut o lungă călătorie înainte ca Miranda Lambert să o lanseze în martie 2010. Cei doi bărbați au scris inițial o versiune de 10 minute plină de detalii personale și după ce au dat-o la editorul lor, a stat într-un sertar aproape șapte ani. În 2009, Douglas l-a sunat pe Shamblin și a sugerat să revizuiască melodia.

Piesa a fost prezentată pentru prima dată lui Blake Shelton împreună cu alte câteva piese. În timp ce Shelton asculta un CD demoi în timp ce conducea în Oklahoma, prietena lui, Miranda Lambert era lângă el pe scaunul pasagerului și a început să plângă când a auzit piesa. Mulțumită îndemnurilor lui Shelton, Lambert a decis să înregistreze „The House That Built Me”. Versiunea uimitoare a lui Lambert a devenit primul ei  hit de locul 1, câștigând multiple premii CMA și ACM Awards, precum și un Grammy pentru cea mai bună performanță vocală feminină de country. (Best female country vocal performance).

Miranda Lambert - The House That Built Me

Sponsored Links

Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large