Radio Flora

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Background

Queen and Iron Maiden concertează la primul festival Rock în Rio

Written by on 11/01/2020

Queen, Iron Maiden și Whitesnake cântă în ziua 1 a primului festival Rock In Rio, la 11 Ianuarie 1985.

rock in rio

Festivalul este primul de acest gen din America de Sud. Cu participarea unor vedete autohtone din scena muzicală braziliană precum Rita Lee și Gilberto Gil, alături de superstaruri la nivel mondial: Ozzy Osbourne, AC / DC, Rod Stewart și James Taylor participă la un eveniment pe parcursul a 10 zile, care atrage peste 1,4 milioane de fani.

video

Queen cântă de două ori, ambele spectacole fiind transmise în direct  în întreaga Brazilie, mai târziu apărând în SUA ca videoclip Queen: Live In Rio.  Freddie Mercury are un moment unic când toti spectatorii cântă  împreună „Love Of My Life”.

Rock In Rio este opera a antreprenorului brazilian Roberto Medina, care a dorit să sărbătorească scăparea mult așteptată a națiunii din dictatura militară cu un eveniment muzical grandios la Rio de Janeiro’s City of Rock, un amfiteatru construit cu sisteme moderne de lumină și sunet, în mod special pentru această ocazie.

Rock in Rio devine unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, organizat la fiecare doi ani în Rio de Janeiro și este multiplicat la Lisabona, Madrid și chiar Las Vegas.

rock in rio

 

 

Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: