Featured

Randy Travis

today05/03/2020

Background
share close

Randy Travis s-a născut într-un mic orășel din Carolina de Nord, copil fiind i-a plăcut muzică country, artiști că Hank Williams și Lefty Frizzell. Că și adolescent, a băut mult (alcohol), a avut multe accidente de mașînă, a furat tot ce s-a putut, și a petrecut multe nopți în aresturi de poliție, și pușcăria județului.

Până la urmă muzică la scos din acel mod deviată, care ducea doar la auto-distrugere. A fost descoperit la Country City USA, un club din Charlotte, Carolina de Nord., unde propietara era o femeie pe nume Lib Hatcher. La 17 ani, lucra în bucătărie și cânta când avea ocazia. Câțiva ani mai târziu, numele lui era prezent toup de Country de la Billboard, și cânta duete cu toți eroii lui. Nu a fost numai muzică, a jucat în filme, alături de Patrick Swayze și tânărul Mat Damon.

Relația lui cu Lib Hatcher a fost ceva deosebit. Când s-au cunoscut, Randy abia vârstă pentru a obține permis de conducere (16 ani), iar ea era căsătorită. Printr-o decizie de la tribunal, Liz a primit custodia legală a lui Randy, și astfel s-a mută cu ea și soțul ei. Curând după aceea, ea și-a părăsit soțul, și împreună s-au mutat în Nashville. Randy a spus într-un interviu, “Cred că noi am descoperit cant de mult avem nevoie unul de altul”.

Pentru că ea era cu 20 de ani mai în vârstă, și managera lui, producătorii din Nashville, le-a spus să țînă relația lor car mai discreata, ceea ce au făcut pentru o decadă, până în 1991 când s-au căsătorit. Realatia lor a fost destul de haotică, și în timp s-a răcit. Lib s-a încurcat cu un cântăreț irlandez, mai tânăr, iar Randy a cunoscut-o pe Mary (soția lui actuală).

Divorțul a fost un motiv să discute finanțele. Exact ceea ce s-a intmplat este destul de confuz, cert este că atunci când Randy, care niciodată nu a avut grijă banilor, a întrebat-o pe managera să, în care a avut încredere, despre conturile lui, managera și-a dat imediat demisia. Divorțul s-a încheiat cu mult mai puțini bani decât se aștepta el. Randy s-a simțit trădat de cei apropiați lui.

În urmă cu câțiva ani, Randy a avut iarăși necazuri. În Februarie 2012, a fost arestat în parking-ul de la o biserica pentru că avea o sticlă de vin deschisă în mașînă, pe bancheta pasagerului. (În SUA este interzis de avea alcohol deschis în cabina mașinii). În același an, în luna August, a condus băut și a făcut accidenet cu mașină lui, un Trans Am, și a fost găsit gol pe stradă, de poliție. Soția lui, Mary, atribuie aceste evenimente faptului că lua un medicament pentru somn, Ambien.

La începutul lui 2013, situația a început să se îmbunătățească. Randy a acceptă un aranjament cu procurorii și a evit închisoarea, și-a cerut scuze public de multe ori, pentru comportamentul lui. A început să aibe din nou concerte.

Când totul se îndrepta spre bine, a avut un atac crebral.

S-a internat într-un spital îngrijorat că are o congestie. Curând a intrat în comă, și atunci a survenit atacul cerebral. Pentru că simptomenele nu au fost dificil de detectat, doctorii nu au luat măsuri imediat că să remedieze atacul. La început, nimeni nu se aștepta că el să mai parareasca spitalul. Au urmat saptami la reabilitare. Și multe ahustari acasă, unde Mary s-a îngrijit de el. S-au căsătorit la doi ani după atacul cerebral, în 2015.

Randy a rămas paralizat pe partea dreapta, și și-a pierdut vocea, poate doar să articuleze câteva cuvinte.

La inițiativa lui Mary, au început să aibe apariții publice, la concerte unde vechii lui prieteni cant și la evenimente din industria muzicii. A avut chiar un mic turneu cu trupa lui, James Dupre cânta melodiile lui Randy, cu cânte un cuvânt sau două spuse chiar de Randy. Acum câteva luni au fost la  Grand Ole Opry, în onorea lui Randy la împlinirea vârstei de 60 de ani, unde au fost mulți muzicieni și oameni din industria country pentru al onora.

Randy și Mary petrec mult timp la ranch-ul lor din Tioga, la doar vreo 30 de km de statul Oklahoma. dar se gândesc să se mute la Nashville, pentru a fi mai aproape de un spital, în caz că se întâmplă ceva.

“Noi cântăm încă” spune Mary. “Doar că este un altfel de cântec”.

Randy Travis – Forever And Ever, Amen

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

Muzica Country

Nominalizările pentru 2020 ACM

The Academy of Country Music (Academia De Muzică Country) a făcut cunoscute nominalizările artiștilor pentru premiile ACM din acest an. Luke Bryan, Eric Church, Luke Combs, Thomas Rhett și Carrie Underwood pentru premiul cel mare: Entertainer of the Year. Luke Combs și Thomas Rhett sant de asemenea, nominalizati pentru Male Artist of The Year, iar Carrie Underwood pentru Female Artist of the Year. Lista completă a artiștilor nominalizați se află […]

today28/02/2020

Post comments (0)

Leave a reply


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large