Events

Rock & Roll Hall of Fame: Class of 2020

today17/01/2020

Background
share close
The 2020 Inductees Revealed - Celebrate the Rock & Roll Hall of Fame's Newest Inductee Class
Official Rock & Roll Hall of Fame 2020

The Rock Hall Class of 2020 a fost făcută public, în această săptămâna. În această lista șanț 4 nominalizări intrate pentru prima dată.

Depeche Mode, the Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G. și T. Rex vor fi cei acceptați la  Rock Hall pentru cea de a  35-a ceremonie.

Din cel 6 nominalizări, doar Depeche Mode și Nine Inch Nails au mai fost nominalizați în trecut. Pentru a se califică să între în Hall of Fame, trebuie să treacă cel puțîn 25 de ani de la primul disc.

Ceremeonia de acceptare în Hall of Fame va avea loc la 2 Mai, în orașul Cleveland. pentru prima dată, HBO va transmite această ceremonie live.

Depeche Mode

Doobie Brotehrs

Nine Inch Nails

Whitney Houston

T. rex and marc bolan

 

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

Music

T. Rex vor fi incluși în Hall of Fame după 50 de ani

Este oarecum ironic, ca acum T. Rex vor fi aceptați in the Hall of Fame. "Marc (Bolan) a încercat foarte mult "să ajunga pe piața din Statele Unite" la începutul anilor '70". Chiar dacă a obținut un succes pe cele doua coaste, (New York - California) el nu a devenit la fel de cunoscut în SUA așa cum și-ar fi dorit. Așadar, după toți acești ani, să fie acceptați (T.Rex) […]

today16/01/2020

Post comments (0)

Leave a reply


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large