Flora TM

Only The Best Music 24/7

Current track


Rod Stewart lanseaza un nou album pe 28 Septembrie

Written by on 29/07/2018


rod stewart songs

Noul album “Blood Red Roses” al lui Rod Stewart va fi in magazine si in editie digitala pe 28 Septembrie, in doua editii, una standard si alta “deluxe”.

Editia “Standard” are 13 melodii:

1. Look In Her Eyes
2. Hole In My Heart
3. Farewell
4. Didn’t I
5. Blood Red Roses
6. Grace
7. Give Me Love
8. Rest Of My Life
9. Rollin’ & Tumblin’
10. Julia
11. Honey Gold
12. Vegas Shuffle
13. Cold Old London

In plus pe editia “Deluxe” vor mai fi 3 melodii:

14. Who Designed The Snowflake (Bonus Track)
15. It Was A Very Good Year (Bonus Track)
16. I Don’t Want To Get Married (Bonus Track)

Acest album contine piese originale, intr-o varietate de genuri. Un prim single, “Didn’t I” featuring Bridget Cady, poate fi dowloaded si ascultat imediat, daca faceti comanda la album.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *