Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Current show


Rod Stewart și fiul lui Sean – anchetați în urma petrecerii de Revelion

Written by on 04/01/2020

Rod Stewart și fiul său adult, Sean Stewart, au fost chemați să se prezinte la un tribunal din Florida în urma unei altercații cu un angajat dintr-un resort în ajunul Anului Nou.

Rod Stewart și familia sa au fost marți la  Breakers Resort din Palm Beach, când au încercat să intre la un eveniment privat organizat în secțiunea pentru copii a locației.

Accesul lor a fost refuzat și li s-a cerut să părăsească zona, însă cântărețul și fiul său, Sean, și-au ieșit din fire în urma incidentului și s-au confruntat cu un angajat neidentificat la biroul de check-in.

Conform unui raport al poliției obținut de New York Post Page Six, Sean stătea „față în față” cu angajatul și îl împingea” înapoi, înainte ca Rod să „pășească spre (victima) și să-i dea un pumn”, lovind în „zona coastei stângi”.

Poliția a fost chemată în urma altercației, iar familia Stewart a fost interogată despre această altercație.

Aceștia au susținut că angajatul a devenit „argumentativ” cu grupul, ceea ce „la rândul lor i-a determinat să se agite”, dar ulterior, „Rod și-a cerut scuze pentru comportamentul său în incident”.

Poliția a remarcat faptul că incidentul a fost filmat pe camerele de supraveghere, cu imagini care arată că Rod și Sean sunt „primii agresori”, cu rockerul  apărând „să lovească intenționat (victima) împotriva voinței (ei)”.

La acea dată nu s-au făcut arestări, dar presupusa victimă intenționează să deschidă proces împotriva tatălui și fiului, care ar putea fi facuzați de “încăierare”. (simple battery – SUA)

Au primit ordin să apară în fața judecător din județul Palm Beach la 5 februarie.
Reprezentanții lui Rod Stewart au refuzat să comenteze știrile.

Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: