Radio Flora

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Background

Știri pe scurt – 22 Ianuarie

Written by on 22/01/2020

  • Ozzy Osborne, are Parkinson – diagnosticul primit de la medici. “Îmi amorțește mâna, și picioarele sant tot timpul reci”, a spus Ozyy, într-un interviu recent.

ozzy osborne

  • Membri în viață, ai trupei Doors, bateristul John Densmore și chitaristul Robby Krieger, vor susține un scurt program acustic în cadrul unui eveniment caritabil, în Los Angeles, pe 23 Ianuarie. Împreună cu ei va apare la chitară și posibil acordeon, Krist Novoselic, de la Nirvana.

John Densmore , Robby Krieger

  • Blake Shelton și Gwen Stefani vor cânta la cea de a 62-a ediție a premiilor Grammy, pe 26 Ianuarie, unde Blake este nominalizat cu piesa “God’s Country” penntru cea mai bună performanță solo (Best Country Solo Performance)
  • Bateristul grupului Aerosmith, Joey Kramer, a dat în judecată grupul, spunând că a fost exclus din grup în mod nejustificat înaintea premiilor Grammy, unde ei vor cânta. Din cauza unor mici accidente, Kramer a fost nevoit să stea deoparte în timp ce grupul a început rezidența lor în Las Vegas. În toamna, când a fost gata să revină în grup, practic a fost lăsat pe tușă.

Joey Kramer

  • Noul album al cântăreței Alicia Keys, intitulat simplu Alicia, va fi lansat la 20 Martie. Între 5 Iunie și 20 Iulie, ea va face un turneu în Europa.
  • Adele are un video misterios pe canalul ei de YouTube.  Pe canalul es șanț 12 videoclipuri care pot fi vizionate de fanii ei. Acum a apărut al 13 video, care este privat și invisibil pentru public.
Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)
Adele - Set Fire To The Rain
Sponsored Links
Tagged as

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: