Music

The Panhandlers un super-grup din Texas

today24/05/2020

Background
share close

Texanii Josh Abbott, William Clark Green, John Baumann, and Cleto Cordero -și-au unit forțele pentru un album tribut, dar în final a ieșit un grup nou și un album cu piese originale.

The Panhandlers - West Texas In My Eye
The Panhandlers - West Texas In My Eye

Texas panhandle – partea cea mai de nord a Teaxasului – este o zona uitată de lume; acolo este mult praf și miroase a vaci, dar are și multe părți frumoase.

The Panhandlers – Green, Josh Abbott, John Baumann, și Cleto Cordero   – au lansat albumul de debut cu numele grupului în Martie. Abbott, Green, Baumann, și Cordero au compus toate melodiile de pe The Panhandlers, excepție prima melodie de pe album “West Texas în My Eye” compusă de Charlie Stout din Lubbock. Melodia începe cu versurile “Lately I’ve been thinking/that I could leave this town/I’d cut back on my drinking/stop this running ’round,” care este o fantezie a celor care trăiesc în Panhandle. Josh Abbot a fost cel care a insistat ca melodia să fie inclusă pe album.

Intenția inițială a fost de a crea un album tribut, cu covers ale grupului Flatlanders, un trio legendar din Texas compus din Joe Ely, Butch Hancock, și Jimmie Dale Gilmore, dar proiectul a evoluat într-un grup cu melodii originale.

Cei patru, s-au întâlnit în Marfa , Texas, pentru a compune muzică, și de acolo a început The Panhandlers.

 • Josh Abbott a format Josh Abbott Band în 2006 în Lubbock, Texas. De atunci este activ în muzică country.
 • William Clark Green a început carieră muzicală în 2008 în Lubbock, are 6 albume de studio și 2 albume live.
 • John Baumann, un alt texan din San Antonio, are două albume inregistarte în Austin.
 • Cleto Cordero este liderul voacl al unui grup din Texas, Flatland Cavalry, grup cu care el cânta din 2012. Grupul are un EP și un album.

 

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

News

Marilyn Monroe cântă “Happy Birthday, Mr. President”

Un moment istoric, la 19 Mai 1962, cu numai trei luni înainte de moartea sa, Marilyn Monroe are una dintre ultime apariții publice, la aniversarea de 45 de ani a președintelui John F. Kennedy. unde ea cânta în onorea lui, melodia devenită faimaosă, "Happy Birthday, Mr. President". Evenimentul care a fost considerat de asemenea ca o strângere de fonduri pentru partidul Democrat, a avut loc cu 10 zile înainte de […]

today19/05/2020 2

Post comments (0)


Ora în Timișoara

 • Vremea Azi
  Timișoara Radio Flora TM
 • CONTACT US

  Sponsored Links
  0%