Highlights

Thin Lizzy – Phil Lynott: Songs For While I’m Away

today20/08/2020

Background
share close

Un film documentar despre unul din cele mai cunoscute grupuri irlandeze, Thin Lizzy, va avea sprijinul unor super-star-uri.

Regizoarea Emer Reynolds, a anunțat lansarea filmului documentar  “Phil Lynott: Songs for While I’m Away” în această toamnă. La realizarea filmului și-au adus   contribuția James Hetield (Metallica), Adama Clayton (U2) și membrii formației thin Lizzy: Scott Gorham, Eric Bell, Darrell Wharton și Midge Ure.

Phil Lynott: Songs for While I'm Away Official Trailer- In Cinemas This Autumn
Phil Lynott: Songs for While I'm Away Official Trailer

Filmul analizează cum un băiat, jumătate brazilian și jumătate Irish, dintr-o famile modestă din Dublin, a ajuns să fie unul din cele mai mari star-uri din Irlanda.

Alte nume cunoscute din rock care vor contribui la documentar vor fi Suzi Quatro și Huey Lewis.

Phil a fost un irlandez foarte mândru, într-un interviu când i s-a spus că “sună că un englez” el a corectat: “No. I’m Irish. The Republic of Ireland.”

Hitul grupului din 1968: Thin Lizzy – Whiskey In The Jar

 

 

Thin Lizzy
Thin Lizzy

Revizuit 08/20/2020

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

Featured

The King Is Dead

La 16 August 1977, Elvis a încetat din viață în casă , în urma unei supradoze de medicamente. Elvis a fost găsit mort în baia casei lui "Graceland", cu fața în jos, ca urmare a unui atac de inima. Deși nu a fost specifcat în certificatul de deces, condiția lui a fost amplificată dacă nu chiar cauzată de supradoza de medicamente. La autopsie s-a găsit că luase în aceea seară […]

today16/08/2020

Post comments (0)

Leave a reply


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large