Music

Ultima melodie, din ultimul concert Tina Turner

today27/11/2019 16 1

Background
share close

Ultima melodie, din ultimul concert Tina TurnerTurneele pe care Tina Turner le-a avut după lansarea albumului “Private Dancer” în 1984 au umplut stadioane din întreaga lume, în special în Europa. Ea a avut un turneu de rămas bun în 2000, care a părut cu adevărat sfârșitul carierei sale de turnee, dar în 2008 a plecat din nou la vârsta de 69 de ani pentru a sărbători 50 de ani de activitate muzicală. A fost un show care ar fi epuizat pe cineva la jumătatea ei de vârstă, însă Tina Turner a trecut prin 90 de spectacole și a uimit în fiecare seară.

Turneul s-a încheiat pe 5 Mai 2009 pe arena Sheffield din Sheffield, Anglia. Ca orice spectacol din turneu, acel concert a prezentat o secțiune transversală de melodii din întreaga sa carieră, inclusiv „Proud Mary”, „River Deep, Mountain High”, „Goldeneye” și „Private Dancer”. Ea a terminat noaptea cu o piesa relativ obscură „Be Tender With Me Baby” de pe albumul “Foreign Affair” din 1990. Iată videoclipul momentului cel mare, surprins de un fan din audiență.

Tina Turner: "Be Tender With Me, Baby" Sheffield Arena - 5 May 2009
Tina Turner: Be Tender With Me, Baby

 

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

Music

2019 American Music Awards

Cine a câștigat cele mai multe premii la AMA din 2019? BTS au luat un premiu inaintea ceremoniei - duo sau grup preferat - pop / rock. La fel ca Dan + Shay, care a câștigat duo / grup favorit - country.(Favorite duo or group -- pop/rock). La fel ca Dan + Shay, care a câștigat duo / grup favorit - country. Cu cinci premii, Taylor Swift a devenit artista […]

today26/11/2019 1

Post comments (0)


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%