Radio Flora

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Current show

Schimbul De Noapte

00:00 06:00

Background

Whitney Houston Dies

Written by on 11/02/2020

Whitney Houston - Run To You
Whitney Houston - Run To You

Whitney Houston este găsită moartă, în cada de baie din camera ei de la hotelul Beverly Hills din Loas Angeles, unde ea era programată să cânte în acea seară la petrecerea de dinaite de premiile Grammy.

Whitney este descoperită de asistenta ei, cu fața în jos în cadă. Paramedicii au încercat să o readucă la viață, dar a fost declarată moartea la 3:55 pm (Pacific Time). Moartea ei este considerată înecare accidentală, cu probleme de inimă și o doză de cocaină, fiind factorii suplimentari.

Moartea ei a fost un șoc pentru lumea artistică, și a două seară la premiile Grammy, LL Cool J, care prezenta premiile, a deschis seara cu o rugăciune pentru Whitney Houston.

În aceea perioadă, ea pregătea revenirea în prim plan, având un rol principal în filmul Sparkle, împreună cu Jordin Sparks. Filmul a fost lansat în 2012.Whitney Houston.

Whitney Houston s-a născut la 9 August 1963, în orașul Newark din New Jersey. Are peste două sute de milioane de discuri vândute. A început activitate muzicală în 1977

 

Whitney Houston - I Have Nothing (Official Video)
I Have Nothing
Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău:


Continue reading