Featured

Ziua în care Freddie Mercury a apărut cu mustață

today31/05/2020

Background
share close

Queen au început anii ’80 cu “Save Me” un single lansat în Ianuarie 1980, care  fost doar o încălzire pentru următorul single lansat le 30 Mai 1980: “Play The Gane”. Această a fost prima melodie în care Queen au folost un synthesizer, dar videoclipul a fost cel care a făcut senzație.

video
Queen - Play The Game

Freddie Mercury renunțase deja la înfățișarea cunoscută, cu par lung și unghii făcute. În videoclipul pentru “Save me” deja nu mai are părul lung, și în poză de pe coperta  albumului The Game, programat pentru lansare în Iunie, nu mai are par lung, care au fost elemente constante în anii ’70.

A fost momentul când el a renunțat la părul lung și la unghiile cu ojă. Multe din admiratoarele lui au fost nemulțumite de această schimbare. Ca urmare, lame de bărbierit și sticluțe cu ojă neagră erau aruncate pe scenă, și au fost trimise la adresa grupului.

Colegii lui de grup, nu au avut nici o opinie despre nouă înfățișare a lui Mercury, ei erau oricum obișnuiți cu orice făcea Freddie Mercury.

Privind retrospectiv, această nouă înfățișare a fost parte importantă în brand-ul lui Freddie și succesul masiv al grupului Queen în ultima decadă a vieții lui.

 

 

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

Music

The Panhandlers un super-grup din Texas

Texanii Josh Abbott, William Clark Green, John Baumann, and Cleto Cordero -și-au unit forțele pentru un album tribut, dar în final a ieșit un grup nou și un album cu piese originale. Texas panhandle - partea cea mai de nord a Teaxasului - este o zona uitată de lume; acolo este mult praf și miroase a vaci, dar are și multe părți frumoase. The Panhandlers - Green, Josh Abbott, John […]

today24/05/2020

Post comments (0)


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%