Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Current show


Ziua în care Freddie Mercury a apărut cu mustață

Written by on 31/05/2020

Queen au început anii ’80 cu “Save Me” un single lansat în Ianuarie 1980, care  fost doar o încălzire pentru următorul single lansat le 30 Mai 1980: “Play The Gane”. Această a fost prima melodie în care Queen au folost un synthesizer, dar videoclipul a fost cel care a făcut senzație.

video
Queen - Play The Game

Freddie Mercury renunțase deja la înfățișarea cunoscută, cu par lung și unghii făcute. În videoclipul pentru “Save me” deja nu mai are părul lung, și în poză de pe coperta  albumului The Game, programat pentru lansare în Iunie, nu mai are par lung, care au fost elemente constante în anii ’70.

A fost momentul când el a renunțat la părul lung și la unghiile cu ojă. Multe din admiratoarele lui au fost nemulțumite de această schimbare. Ca urmare, lame de bărbierit și sticluțe cu ojă neagră erau aruncate pe scenă, și au fost trimise la adresa grupului.

Colegii lui de grup, nu au avut nici o opinie despre nouă înfățișare a lui Mercury, ei erau oricum obișnuiți cu orice făcea Freddie Mercury.

Privind retrospectiv, această nouă înfățișare a fost parte importantă în brand-ul lui Freddie și succesul masiv al grupului Queen în ultima decadă a vieții lui.

 

 

Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: