Music

Woodstock Aniversarea A 50 De Ani: Anulata

todayApril 30, 2019 3

Background
share close

Vestea a venit Luni: Woodstock 50 trebuie sa fie anulat.

Dupa eforturi imense si cheltuiala a 30 milioane de dolari, organizatorul festivalului, firma japoneaza Dentsu Aegis a decis anularea festivalului. Au fost mai multe motive, care au dus la aceasta decizie. Se pare ca arena unde avea sa aibe loc festivalul era prea mica, pentru cei 100.000 de spectatori. Aprobarile de la autoritatile locale, au devenit o problema. Un alt aspect, se pare ca a fost organizarea si management-ul: organizatorii aveau de gind sa renunte la compania Superfly si sa contracteze CID Entertainment pentru organizare. Pentru a mai stringe 20 de milioane necesari la finantarea festivalului, organizatorii au apelat la AEG si Live Nation pentru investitie, dar au fost refuzati.

Acest eveniment care ar fi trebuit sa dureze 3 zile, avea multi artisti cunoscuti pe lista participantilor: The Killers, Dead and Co, Imagine Dragons, Jay-Z, Miley Cyrus, The Lumineers, Chance the Rapper, Sturgill Simpson, Halsey si Cage the Elephant, si altii. Organizatorii aveau pe lista si citiva dintre participantii la festivalul  original Woodstock 1969, printre ei fiind John Fogerty, John Sebastian, David Crosby, Canned Heat si Country Joe McDonald.

ADVERTISEMENT

Un bilet de admisie generala urma sa coste $450.

Woodstock 1969

Johnny Winter - Mean Town Blues ᴴᴰ (CPH, 1971)
Johnny Winter - Mean Town Blues
Views: 0

Views: 1

ADVERTISEMENT

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Ora în Timișoara

Radio Flora TM

Vă oferă de la hit-urile anilor ’70 până la muzica de astăzi. In fiecare zi, 24 de ore de muzică!

La Radio Flora se poate asculta muzică de calitate, decentă, in fiecare zi, fie ca este rock, pop, country, disco, uneori chiar și dance.

CONTACT US

Views: 0

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT
0%