Hot Hits

Current track

Title

Artist


Team Members

Advertisements

Colaboratoare la radio Flora TM, pe subiecte de muzica, arta, fashion. Nascuta in Timisoara.    

Nascut - Timisoara Educatie - Profesor pentru dj

DJ la Flora intre 1978-1987 si pentru putin in 1990. Dintotdeauna atras de Rhytm and Blues, Country, Rock. Prima melodie romaneasca care mi-a ramas in minte este Vremuri (Hei, Tramvai!) si Canarul. Pe un echer la scoala generala, aveam scris "Come Together" (printre altele) - una din primele melodii straine care mi-au placut. Inceputul de DJ a fost la barul de noapte Continental, unde aveam doua zile: Martea si Joia. Si eram "rezerva" cind era nevoie (si era des) pentru Colo Dumitru, Gabi Gross, Dan Costa. Apoi au urmat Disco de la Medicina - doar simbata, "front man" pentru Puiu Berineantu care avea aparatura si muzica. Cu el am fost la activitati "extra": ruga, Anul Nou in comune din zona Lugoj-ului. Pentru o scurta perioada am ajuns si la Casa Studentilor la inceputuri. Tot acolo, la un moment dat avem o seara pe luna unde faceam auditie de LP-uri si muzica curenta americana. Aduceam benzi si discuri de la Biblioteca Americana. La studenti, avem o amintire de pomina (eu si Nicu Voin): ne-am trezit inr-o seara pe cind sa deschidem discoteca ca ne-au fost furate difuzorele din boxe! Au fost prinsi hotii, am recuperat difuzoarele si am folosit boxele acelea multi ani dupa aceea, inclusiv la Flora. Flora a fost deschisa de Pogo ajutat de Tibi Nichici si de mine. Am fost toti 3 la Bucuresti pentru a ne lua atestate de liberi professionisti (Prezentor de Discoteca) - am post singurii discotecari in Timisoara care eram "liber profesionisti", pe atunci. Dupa o scurta perioda Pogo a trecut la Casa Studentilor, si a ramas Tibi Nichici si cu mine la Flora. Discoteca functiona prin IAPIT Bucuresti si ICSAP Timisoara. Pentru ca Tibi Nichici trebuia sa faca stagiul militar, si nu mai putea veni la Flora, am ramas "titular".  Dupa plecarea din tara a lui  Pogo si Tibi Nichici am ramas singur la Flora, ca angajat la IAPIT Bucuresti (Prezentator). Pina in 1987 am fost mai tot timpul la Flora, cu intreruperi pentru sezonul de litoral, perioada in care Tibi Dragan tinea Flora. Pentru 2 ani Sorin Barca a continuat Flora, dar pe plan local prin Filamornica Banatul. Pentru o scurta perioada am fost impreuna cu Sorin Barca in 1990, cind Flora traditionala a incetat sa mai existe. Pe scurt, aceasta este istoria mea si a discotecii Flora.

Donec gravida nunc non elit lacinia, a tempus est finibus. Aliquam a fringilla arcu, sit amet iaculis mauris. Phasellus varius enim vel urna viverra fringilla. Interdum et malesuada fames ac.

Curabitur id urna feugiat, luctus nunc vel, vehicula justo. Suspendisse lorem leo, bibendum nec nisi quis, mattis mollis nisl. Nam mi libero, vehicula eget aliquet ac, vehicula nec ante. Donec.

Donec ullamcorper consequat pharetra. Etiam et tincidunt neque. Sed molestie, sem id tincidunt malesuada, sapien leo tristique dui, at auctor arcu eros at nulla. Phasellus lacus ante, feugiat eu enim.

Ut convallis bibendum vehicula. Quisque sit amet enim molestie, vestibulum purus quis, ultricies urna. Pellentesque tellus metus, mollis vitae blandit ac, lobortis a justo.

Vivamus ac arcu mollis, auctor elit eget, efficitur ipsum. Duis libero tellus, luctus eget sapien vel, venenatis sollicitudin felis. Nullam non erat justo. Morbi tincidunt vehicula est. Donec ut sem.

Cras ultricies purus cursus imperdiet vehicula. In commodo erat lacus. Morbi justo tellus, ornare sed pharetra vitae, tincidunt vitae risus. Donec blandit pulvinar dapibus.

Fusce sed sapien mauris. Phasellus a convallis nisl, ut convallis metus. Sed lobortis convallis diam, vel fermentum sem euismod ut. Vivamus ut nunc ac mi faucibus mattis sit amet condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras justo ante, convallis non eleifend sed, varius nec nulla. Maecenas auctor ultrices pretium.