Music

Phil Collins & Mike Rutherford – Follow You, Follow Me

todayJune 16, 2019 2

Background
share close
Phil Collins & Mike Rutherford - Follow You Follow Me live Berlin 07.06.19

Genesis, probabil nu vor mai avea o altă reuniune, dar Phil Collins, Mike Rutherford si Tony Banks trio, care au făcut parte din ultima componentă, au rămas buni prieteni.

Dacă Collins și Rutherford au demonstrat deja că prin turneul European împreună în această vară, cu proiectele lor, Collins solo și Rutherford cu Mike + The Mecanicas, au făcut-o clar la un recent concert în Berlin, când cei doi au colaborat la o piesâ Genesis din  1978 – “Follow You, Follow Me .” A fost prima dată când cei doi au cântat împreună din 2007.

Publicul a izbucnit în aplauze când Collins l-a introdus pe Rutherford. Fostul basist a luat o chitară acustică și s-a asezat lângă Phil. Când au început să cânte, pe ecranul video din spatele scenei au apărut imagini cu Genesis.

ADVERTISEMENT

Turneul lui Collins, “Not Dead Yet, Live!’ are mai mult material de la Genesis decât în ultimii ani, când s-a concentrat pe muzica sa din cariera  solo.

Când Collins a revenit la performante live în 2015, el și fostii colegi de trupa, Rutherford, Banks și chiar chitaristul Steve Hackett (care a părăsit formația în 1976) au abordat posibilitatea de a avea o ultimă reuniune.

Toti patru au recunoscut că incapacitatea lui Collins de a canta la tobe din nou, este un obstacol pentru o reuniune. Collins însuși l-a sugerat pe fiul său Nic Collins, care a cântat la tobe în trupa lui mai mulți ani la rand, ar putea îndeplini rolul.

Banks a confirmat la începutul anului trecut că el și Rutherford se intâlnesc des, și că el “nu exclude o posibilă o reuniune.”

Views: 0

Views: 1

ADVERTISEMENT

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Ora în Timișoara

Radio Flora TM

Vă oferă de la hit-urile anilor ’70 până la muzica de astăzi. In fiecare zi, 24 de ore de muzică!

La Radio Flora se poate asculta muzică de calitate, decentă, in fiecare zi, fie ca este rock, pop, country, disco, uneori chiar și dance.

CONTACT US

Views: 0

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT
0%