Music

Taylor Dee – cântăreața de muzică country a murit, la numai 33 de ani

todayMarch 24, 2021 26

Background
share close

Cântăreața de muzică country, Taylor Dee, a murit într-un accident de mașina în Euless, Texas, pe 14 Martie, în jurul orei 23:30, când mașina pe care o conducea a intrat într-o barieră de beton la ieșirea de pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Country singer Taylor Dee dead at 33

SUV-ul pe car-l conducea s-a rostogolit și s-a un oprit într-un semn. Taylor a fost aruncată din mașina și a murit pe loc. Din raportul poliției, ea nu a avut centura pusă. Pasagerul care a avut centura pusă, a avut doar un deget de la picior rupt, altfel nimic. Analizele nu sunț cunoscute încă, și nu se știe dacă avea alcohol în sânge.

A fost remarcată în Iunie 2019, când a lansat primul single “The Buzz”. Era în ascensiune în muzică country, cunoscută pe scenă muzicală din Texas. Au rămas în urma ei doi copii, un băiat și o fată.

 

Taylor Dee-Top Shelf Liquor (Official Single/Video)
Taylor Dee-Top Shelf Liquor

Taylor Dee, Texas Country Artist, Dead at 33 From a Car Crash

1 day ago Texas-based country singer Taylor Dee has died following injuries sustained in a rollover car wreck. She was 33.
Views: 0

Views: 0

ADVERTISEMENT

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Ora în Timișoara

Radio Flora TM

Vă oferă de la hit-urile anilor ’70 până la muzica de astăzi. In fiecare zi, 24 de ore de muzică!

La Radio Flora se poate asculta muzică de calitate, decentă, in fiecare zi, fie ca este rock, pop, country, disco, uneori chiar și dance.

CONTACT US

Views: 0

0%
 
Skip to toolbar