Music

Paul McCartney spune cine a destrămat The Beatles

todayOctober 17, 2021 145 1

Background
share close

În urmă cu 50 de ani, când Beatles și-au încetat activitatea, ca și grup, a fost un moment de surpriză și de dezamăgire pentru fani. Paul McCartney este cel care a anunțat desfințarea grupului, ceea ce a făcut lumea să creadă că el este responsabil pentru aceasta. Macca a spus în mod oficial, cine a fost cauza , ca el, John Lennon, George Harrison și Ringo Starr să pornească pe drumuri separate.

“Nu eu am inițiat destrămarea”. Acesta a fost Johnny”, a spus el într-um interviu care va fi difuzat de BBC Radio 4, în seria This Cultural Life.”  Acesta a fost grupul meu, job-ul meu, aceasta era viață mea, așa că eu am vrut să continue”  (“This was my band, this was my job, this was my life, so I wanted it to continue.”).

“Nu eu sânt cel care am instigat despărțirea. Oh nu, nu, nu”, a apus el când a fost întrebat despre decizia lor de a porni solo.

ADVERTISEMENT

Paul  a declarat de ce el a fost cel care a făcut public despărțirea lor. ” Într-o zi, John a intrat în studio, și a ne-a spus: ‘Am să plec din Beatles’. A fost aceasta declarație care a instigat despărțirea, sau nu?”

The Beatles - Paperback Writer
The Beatles - Paperback Writer
Paul a spus, de ce el a fost cel care a făcut anunțul depre despărțire pubic, explicând  că managerul grupului, Allen Klein, le-a spus să nu anunțe public încă, despărțirea lor, pentru ai da timp să închidă câteva aranjamente de business.

“Astfel, pentru câteva luni, am continuat să  pretindem că sântem un grup” a spus Macca.”Era straniu, pentru că noi știam că Beatles nu mai este, dar nu puteam încă spune nimic.”

Acest secret l-a măcinat pe Paul, așa că el cel este care în final nu a mai rezistat și a spus că Beatles, nu mai este.

Dacă John Lennon, nu ar fi părăsit grupul, ei ar fi continuat o perioadă mult mai lungă.

“”Totul era că John a început o nouă viață cu Yoko” a mai spus Paul. “John a dorit din totdeauna, să se izoleze de societate, pentru că el a fost crescut de mătușa lui Mimi, și din totdeuana și-a dorit mai multă independență”.

Paul crede, că despărțirea lor era inevitabilă, pentru ca John “vroia să stea în pat o săptămâna întreagă pentru pace, în Amsterdam. Și nu puteai comenta la aceasta.”

Dar, Paul nu o blamează pe Yoko pentru despărțirea lor. “Ei erau un cuplu extraordinar” a spus Paul.

Interviul va fi la radio pe 23 Octombrie.

The Beatles – Hey Bulldog

video
The Beatles - Hey Bulldog

The Beatles – Oh! Darling

The Beatles - Oh! Darling (2019 Mix / Audio)
The Beatles - Oh! Darling (2019 mix)
Views: 0

Visits: 1

ADVERTISEMENT

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Ora în Timișoara

Radio Flora TM

Vă oferă de la hit-urile anilor ’70 până la muzica de astăzi. In fiecare zi, 24 de ore de muzică!

La Radio Flora se poate asculta muzică de calitate, decentă, in fiecare zi, fie ca este rock, pop, country, disco, uneori chiar și dance.

CONTACT US

Visits: 0

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT
0%