George Milos
Manager, Producer, DJ

George Milos

Background


DJ la Flora între 1978-1987 și pentru puțîn în 1990. Dintotdeauna atras de Rhytm and Blues, Country, Rock.

Prima melodie românească care mi-a rămas în minte este Vremuri (Hei, Tramvai!) și Canarul. Pe un echer la școală generală, aveam scris “Come Together” (printre altele) – una din primele melodii străine care mi-au plăcut.

Începutul de DJ a fost la barul de noapte Continental, unde aveam două zile: Marțea și Joia. Și eram “rezervă” cînd era nevoie (și era des) pentru Colo Dumitru, Gabi Gross, Dan Costa.

ADVERTISEMENT

Apoi au urmat Disco de la Medicină – doar sîmbătă, “front man” pentru Puiu Berineantu care avea aparatura și muzică. Cu el am fost la activități “extra”: ruga, Anul Nou în comune din zona Lugoj-ului.

Pentru o scurtă perioadă am ajuns și la Casa Studenților la începuturi. Tot acolo, la un moment dat avem o seară pe luna unde făceam audiție de LP-uri și muzică curentă americană. Aduceam benzi și discuri de la Biblioteca Americană. La studenți, avem o amintire de pomină (eu și Nicu Voin): ne-am trezit înr-o seară pe cînd să deschidem discotecă că ne-au fost furate difuzorele din boxe! Au fost prinși hoții, am recuperat difuzoarele și am folosit boxele acelea mulți ani după aceea, inclusiv la Flora.

Flora a fost deschisă de Tibi Nichici, Pogo ajutați și de mine. Am fost la București pentru a ne lua atestate de liberi professionisti (Prezentor de Discotecă) – am fost probabil printre primii discotecari în Timișoara care eram “liber profesioniști – prezentatori de discotecă”, pe atunci.

După o scurtă perioda Pogo a trecut la Casă Studenților, și a rămas Tibi Nichici și cu mine la Flora. Discoteca funcționa prin IAPIT București și ICSAP Timișoara. Pentru că Tibi Nichici trebuia să facă stagiul militar, și nu mai putea veni la Flora, am rămas “titular”.  După plecarea din țară a lui  Pogo și Tibi Nichici am rămas singur la Flora, ca angajat la IAPIT București (Prezentator Discotecă).

Pînă în 1987 am fost mai tot timpul la Flora, cu întreruperi pentru sezonul de litoral, perioada în care Tibi Drăgan ținea Flora. Pentru 2 ani Sorin Barcă a continuat Flora, dar pe plan local prin Filamornica Banatul.

Pentru o scurtă perioada am fost împreună cu Sorin Bârcă în 1990, când Flora tradițională a încetat să mai existe.

Pe scurt, aceastqa este istoria mea și a discotecii Flora.

Visits: 3

ADVERTISEMENT
Rate it

DjRadio Host

Ora în Timișoara

Radio Flora TM

Vă oferă de la hit-urile anilor ’70 până la muzica de astăzi. In fiecare zi, 24 de ore de muzică!

La Radio Flora se poate asculta muzică de calitate, decentă, in fiecare zi, fie ca este rock, pop, country, disco, uneori chiar și dance.

CONTACT US

Visits: 0

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT
0%