Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Cocktail Muzical

08:00 24:00

Current show

Cocktail Muzical

08:00 24:00


Dean Martin

Written by on 07/06/2019

Dean Martin - Everybody Loves Somebody Sometime 1965

Dino Paul Crocetti (7 Iunie, 1917 – 25 Decembrie, 1995), Cunoscut și faimos sub numele de scenă: Dean Martin. A fost unul dintre cei mai populari ariști în America în secolul trecut. Actor, comedian, cântăreț a fost poreclit “The King Of Cool”. Un actor charismatic cu o prezența de spirit formidalaba, fiind în largul lui intotdeuana pe scenă, oriunde în față publicului.

A fost membru al grupului “Rat Pack” Această a fost numele dat de presă grupului format din Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford, Joey Bishop care au apărut împreună pe scenă și în multe filme împreună în anii ’60. De asemenea a realizat multe show-uri împreună cu Jerry Lewis.

Dacă partea de comedian, poate o cunoașteți, pe cea de cântăreț mai puțin. Nu cred că a fost un alt cântăreț, pe vremea lui, care să apară pe scenă cu țigară într-o mâna și un pahar de whiskey în cealaltă. Acum nici pomeneală de așa ceva. “Sway” live în concert, cu o țigară și paharul în mâna…

"Sway" (Frank Sinatra,  Dean Martin & Sammy Davis - Gang Guys Tribute TV Show)

A jucat în filme începând cu 1946 până în 1983. Poate l-ați văzut în Rio Bravo (Dude), Airport (Capt. Vernon Demerest) și ultimle filme The Cannonball Run I și II (Jamie Blake).
A avut show-ul său de televiziune, “The Dean Martin Show” între 1965 și 1974 cu 276 de episoade. Următorul video este o compilație de cântece din show-ul de TV.

Dean Martin - Compilation of Songs from his Variety Show (PART 1)

Va recomand, când aveți ocazia, uitați-va la show-urile sale, și filmele în care a jucat. Veți fi încântați, și veți aprecia un adevărat talent.

Sponsored Links
Tagged as

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău:


Continue reading

Next post

Jon Lord


Thumbnail
Previous post

Timbru Elvis


Thumbnail