Current track

Title

Artist

Current show

Week-end Show!

07:00 24:00

Current show

Week-end Show!

07:00 24:00

Background

Dean Martin

Written by on 07/06/2019

Dean Martin - Everybody Loves Somebody Sometime 1965

Dean Martin - Everybody Loves Somebody Sometime 1965

Dino Paul Crocetti (7 Iunie, 1917 – 25 Decembrie, 1995), Cunoscut si faimos sub numelede scena: Dean Martin. A fost unul dintre cei mai populari aristi in America in secolul trecut. Actor, comedian, cantaret a fost poreclit “The King Of Cool”. Un actor charismatic cu o prezenta de spirit formidalaba, fiind in largul lui intotdeuana pe scena, oriunde in fata publicului. A fost mebru al grupului “Rat pack” Aceasta a fost numele dat de presa grupului format din Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford, Joey Bishop care au aparut impreuna pe scena si multe filme impreuna in anii ’60. De asemenea a facut multe show-uri impreuna cu Jerry Lewis.

Daca partea de cantaret, poate o cunoasteti, pe cea de cantaret mai putin. Nu cred ca a fost un alt cantaret, pe vremea lui, care sa apara pe scena cu tigara intr-o mana si un pahar de whiskey in cealalta. Acum nici pomeneala de asa ceva. “Sway” live in concert, cu tigara si paharul in mana…

"Sway" (Frank Sinatra,  Dean Martin & Sammy Davis - Gang Guys Tribute TV Show)

"Sway" (Frank Sinatra, Dean Martin & Sammy Davis - Gang Guys Tribute TV Show)

A jucat in filme incepand cu 1946 pana in 1983. Poate l-ati vazut in Rio Bravo (Dude), Airport (Capt. Vernon Demerest) si ultimle filme The Cannonball Run I si II (Jamie Blake).
A avut show-ul sau de televiziune, “The Dean Martin Show” intre 1965 si 1974 cu 276 de episoade. Urmatorul video este o compilare de cantece din showl de TV.

Dean Martin - Compilation of Songs from his Variety Show (PART 1)

Dean Martin - Compilation of Songs from his Variety Show (PART 1)

Va recomand, cand aveti ocazia, uitati-va la show-urile sale, si filmele in care a jucat. Veti fi incantati, si veti aprecia un adevarat talent.

Advertisements

Tagged as

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău:


Continue reading

Next post

Jon Lord


Thumbnail
Previous post

Timbru Elvis


Thumbnail