Flora TM

Only The Best Music 24/7

Current track

Title

Artist

Background

Jimi Hendrix: Interzis de BBC

Written by on 04/01/2019

In Ianuarie 1969, BBC l-a interzis pe Jimi Hendrix, dupa ce nu a respectat scenariul pregatit intr-o emisiune live Happening With Lulu, prezentata de Lulu – cunoscuta cintareata in aceea perioada.

Grupul Jimi Hendrix Experience a cinta prima melodie asa cum era programat, “Voodoo Child (Slight Return)”, dar in timpul celei de-a doua melodii, care era “Hey Joe”, si unde Lulu trebuia sa cinte in final Jimi, totul a fost dat peste cap.

Dupa ce a cintat cam jumatate din “Hey Joe”, Jimi Hendrix a oprit muzica si a declarat: “Nu mai cintam gunoiul asta, si vrem sa dedicam o melodie pentru Cream, indiferent de ce fel de grup sint ei. Dedicam aceasta melodie pentru Eric Clapton, Ginger Baker si Jack Bruce.”

Dupa care au inceput sa cinte “Sunshine of Your Love” spre stupoarea producatorului, care a trebuit sa incheie transmisia fara incheierea normala.

Basistul Noel Redding (Experience), a explicat ca grupul a fumat hasis inainte de program, si nu au avut nici un fel de grija pentru respectarea programului si a repercusiunilor.

Tagged as

Reader's opinions

Aveţi un comentariu sau sugestie?