Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Cocktail Muzical

08:00 24:00

Current show

Cocktail Muzical

08:00 24:00


Love Story – unul dintre cele mai romantice filme

Written by on 29/12/2019

Filmul “Love Story” a avut premiera la 16 Decembrie 1970, in New York city.

În general, Love Story a primit recenzii în general pozitive. Rotten Tomatoes a colectat recenzii retrospective de la 25 de critici și a oferit filmului un scor de 68% „Fresh”. Cel mai faimosă frază din film este: “Love means never having to say you’re sorry.” (Dragostea înseamnă că nu trebuie să spui niciodată că îți pare rău)

Love Story - Originally sung by Andy Williams (♪Music Video with Lyrics) HD
Love Story - Originally sung by Andy Williams

Love Story este o dramă romantică din 1970, scris de Erich Segal, care a fost și autorul celui Love Storymai bine vândut roman cu același nume. A fost produs de Howard G. Minsky și regizat de Arthur Hiller. In rolurile principale au jucat Ali MacGraw și Ryan O’Neal, alături de John Marley, Ray Milland și Tommy Lee Jones care a debutat în acest film film într-un rol minor.

Rolul principal a fost refuzat de Beau Bridges, Michael York și Jon Voight. Ryan O’Neal a primit rolul principal la recomandarea lui Erich Segal, care lucrase cu actorul la The Games; el a fost plătit 25.000 de dolari.
Piesa principală din film, “(Where Do I Begin?) Love Story” a fost un succes major, în special versiunea vocală înregistrată de Andy Williams.

Coloana sonoră a filmului a fost lansată separat ca album și distribuită de Quality Records. Majoritatea piesele sunt compuse de Francis Lai.
 

Love Story Soundtrack - 01 - Love Story Theme
Love Story Soundtrack - Francis Lai
Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: