Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Country Show

12:00 13:00

Current show

Country Show

12:00 13:00


Marc Anthony primește bani de la guvernul SUA

Written by on 22/12/2019

Guvernul federal al SUA a acordat 300.000 de dolari pentru ca Marc Anthony să salveze iahtul distrus

Marc Anthony primeste de la guvernul Statelor Unite suma de 300.000 de dolari pentru a curata epava yachtului său.

Nava Andiamo, în valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, a luat foc miercuri în Insula Gardens Marina din Miami, Florida. Peste 40 de pompieri au particpat la stingerea focului.


Conform știrilor din presa locală, mai mulți membri ai echipajului au fost la bord atunci când a început incendiul, dar au scăpat fara nici o vatamare.

Cu toate acestea, întrucât nava rămâne scufundată în port, scafandrii au primit sarcina să caute eventualele scurgeri de combustibil, Garda de Coastă a Statelor Unite susținând că guvernul va folosi bani dintr-un fond special, Oil Spill Liability Trust Fund, pentru a-i plăti pe scafandri care vor inspecta epava pentru a fi siguri ca nu există scurgeri de combustibil din motoare și tancuri.

Odată ce curățarea va fi finalizată, o altă companie va remorca iahtul spre docul uscat, unde anchetatorii pot stabili exact de ce a izbucnit în incendiul.

Anthony, care are doi copii – gemenii Emme și Max – cu fosta soție Jennifer Lopez, va fi responsabil pentru rambursarea fondurilor odată ce lucrarea va fi finalizată.

Cântărețul își folosește frecvent iahturile pentru a petrece împreună cu prietenii săi, cu vasul care a fost distrus dormind 12 persoane în cinci cabine

Sponsored Links

Reader's opinions
  1. Mariana Dorina Stroe   On   23/12/2019 at 06:31

    De data aceasta, bineînțeles ca ca vor plăti asigurările.

Adaugă comentariul tău:


%d bloggers like this: