Featured

Primul concert în America, a fost un success colosal pentru Elton John

today25/08/2020

Background
share close

Puțin cunoscutul tânăr muzican de 23 de ani, Elton John, susține primele concerte live în Statele Unite, împreună cu un alt muzician, David Ackles, la The Troubadour în West Hollywood la 25 August 1970. Show-el este un succes total,ceea ce îi crează notorieta în America.

Los Angeles Times, Hollywood Reporter și San Francisco Chronicle, scriu articole apreciative despre tânărul muzician. John L. Wasserman a scris (în SanFancisco Chronicle), “El abia și-a deschis gură, când a devenit clar, că el va fi un mare, mare star”.

Elton John a avut opt show-ri în șase seri. Împreună cu el au fost  bassistul Dee Murray și bateritul Nigel Olsson,  Bernie Taupin, managerul Ray Williams, producătorul Steve Brown, graphic designer David Larkham.

Elton JohnArticolele pozitive, au atras multe nume sonore la următoarele show-uri, la Troubadour, printre care Linda Ronstadt, Brian Wilson si Mike Love de la Beach Boys, Don Henley, Randy Newman, David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash,  Quincy Jones, și idolul lui, Leon Russell. Una din melodii a ieșit în evidență din set-ul lui, “Your Song”, care va fi lansat pe single în Octombrie, ajungând pe locul #8 în top, în Ianuarie.

David Ackles nu a reușit să ajungă prea departe în America, dar după show, el și Elton John, au băut împreună o stocla de whiskey.

 

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

Music

Rendez-vous Houston (Full Video) – Jean Michel Jarre

În Aprilie 1986, Jean-Michel Jarre a avut un concert în Houston în fața a 1,5 milioane de spectatori cu ocazia celebrării a 150 de ani de la înființarea statului Texas. April 5th 1986, at 8.15pm, Downtown Houston is aflame. A kilometer long wall of skyscrapers is illuminated by DCA projectors, fireworks and beamed images. Over one and a half million people witnessed for the very first time an entire city […]

today24/08/2020

Post comments (0)

Leave a reply


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large