Music

„Smells Like Teen Spirit” a ajuns la un miliard de vizualizări pe YouTube

today28/12/2019

Background
share close

Piesa iconică – care a fost lansată în 1991 – a fost încărcată pentru prima dată pe YouTube în iunie 2009 și a ajuns acum la un miliard de vizualizări, devenind astfel cel de-al doilea videoclip cel mai vizionat din anii ’90 de pe YouTube.

Nirvana - Smells Like Teen Spirit

Singura melodie din anii ’90, care este în prezent în fața single-ului Nirvana din punct de vedere al vizualizărilor este Guns N ‘Roses’ ‘Rain Rain’, care a atras aproape 1,3 miliarde de vizualizări.
“Smells Like Teen Spirit” a fost, de asemenea, recent numit cel de-al șaselea videoclip rock cel mai vizionat în anii 2010-2019 de platforma video Vevo.

Între timp, Michael Stipe a afirmat recent că Kurt Cobain, se confrunta cu niveluri „de neatins” de anxietate înainte de moartea sa. Vedeta de 59 de ani – care este liderul vocal al grupului R.E.M. – a dezvăluit că el a juns la apogeul muzical cu puțin timp înainte de moartea sa, în aprilie 1994, când a murit dupa ce s-a împușcat, din neteanție, poate.

Întrebat dacă intenționa să facă muzică cu Kurt, Michael a spus: “Da și nu. I-am pus un proiect comun pentru a încerca să-l scot din iadul în care se afla. Știam că m-a admirat pe mine și REM, și am venit cu o idee pentru un proiect.

„I-am scris o scrisoare, i-am trimis un bilet de avion, i-am trimis o mașină la casa lui pentru a-l aduce la aeroport.
„Am făcut tot ce am putut pentru a încerca să-l scoatem din starea mentală în care se afla, dar acest nivel de anxietate era de neatins”.

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

News

Felicitările de Crăciun de la Mariah Carey, Katy Perry, și mulți alții

Vedetele: sunt la fel ca noi. Au sărbătorit Crăciunul miercuri (25 Decembrie) împreună cu familiile lor, au fost recunoscători pentru multe binecuvântări și au încercat să ne facă să zâmbim. De la Justin Bieber la Regina Crăciunului, Mariah Carey, la Alicia Keys, Carrie Underwood, Ozzy Osbourne, Liam Payne, Ashanti, Wiz Khalifa, Jared Leto, Diddy și Lea Michele, au bifat listele lor de două ori și i-au îmbrățișat pe cei apropiați […]

today27/12/2019

Post comments (0)


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%