Radio Flora TM

The Best Music Mix

Current track

Title

Artist

Current show

Country Show

12:00 13:00

Current show

Country Show

12:00 13:00


„Smells Like Teen Spirit” a ajuns la un miliard de vizualizări pe YouTube

Written by on 28/12/2019

Piesa iconică – care a fost lansată în 1991 – a fost încărcată pentru prima dată pe YouTube în iunie 2009 și a ajuns acum la un miliard de vizualizări, devenind astfel cel de-al doilea videoclip cel mai vizionat din anii ’90 de pe YouTube.

Nirvana - Smells Like Teen Spirit

Singura melodie din anii ’90, care este în prezent în fața single-ului Nirvana din punct de vedere al vizualizărilor este Guns N ‘Roses’ ‘Rain Rain’, care a atras aproape 1,3 miliarde de vizualizări.
“Smells Like Teen Spirit” a fost, de asemenea, recent numit cel de-al șaselea videoclip rock cel mai vizionat în anii 2010-2019 de platforma video Vevo.

Între timp, Michael Stipe a afirmat recent că Kurt Cobain, se confrunta cu niveluri „de neatins” de anxietate înainte de moartea sa. Vedeta de 59 de ani – care este liderul vocal al grupului R.E.M. – a dezvăluit că el a juns la apogeul muzical cu puțin timp înainte de moartea sa, în aprilie 1994, când a murit dupa ce s-a împușcat, din neteanție, poate.

Întrebat dacă intenționa să facă muzică cu Kurt, Michael a spus: “Da și nu. I-am pus un proiect comun pentru a încerca să-l scot din iadul în care se afla. Știam că m-a admirat pe mine și REM, și am venit cu o idee pentru un proiect.

„I-am scris o scrisoare, i-am trimis un bilet de avion, i-am trimis o mașină la casa lui pentru a-l aduce la aeroport.
„Am făcut tot ce am putut pentru a încerca să-l scoatem din starea mentală în care se afla, dar acest nivel de anxietate era de neatins”.

Sponsored Links

Reader's opinions

Adaugă comentariul tău: