Featured

The King Is Dead

today16/08/2020

Background
share close

La 16 August 1977, Elvis a încetat din viață în casă , în urma unei supradoze de medicamente. Elvis a fost găsit mort în baia casei lui “Graceland”, cu fața în jos, ca urmare a unui atac de inima.

Deși nu a fost specifcat în certificatul de deces, condiția lui a fost amplificată dacă nu chiar cauzată de supradoza de medicamente. La autopsie s-a găsit că luase în aceea seară 14 medicamente diferite, incluzând morfină, quaaludes și valium. El a angajat un doctor, George Nichopoulos, care locuia cu el, pentru a-i prescrie tot felul de medicamente care sa-i atenueze durerile. În ultimele opt luni, doctorul i-a prescris peste 8,000 de tablete, fiole și injecții.

Elvis Presley - My Way (Aloha From Hawaii, Live in Honolulu, 1973)

La momentul morții, Elvis era doar o umbră a celui care a fost înainte. Pe parcurul ultimilor ani, sănătatea lui s-a deteriorat continuu, și cantitaea de medicamente pe care a început să o ia, ințial să-și controleze greutatea, s-a mărit. Show-rile lui live au început să fie neregulate, iar ținută lui a devenit tot mai dezordonată. Greutatea lui a ajuns la 158 de kg. Cu toate acestea, el a filmat un show special pentru CBS, deși starea sănătății lui devenise cunoscută.

GET A LIVE LOOK AT GRACELAND

 

 

Sponsored Links

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Previous post

Events

Hank Williams Jr. va fi primit în Country Music Hall of Fame

Hank Williams Jr., Marty Stuart și compozitorul Dean Dillon sunt clasa de inducții din 2020 în Country Music Hall of Fame. The Country Music Association a făcut anunțul miercuri dimineața. Williams va intra la categoria "Veterans Era Artist", Stuart va fi introdus ca "Modern Era Artist, " și Dillon în categoria "Compozitor", care se rotește la fiecare trei ani cu "Non-Performer" și "Recording și / sau Touring Musician" inductees. Inducția […]

today13/08/2020

Post comments (0)

Leave a reply


Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large