Music

Câteva pisici, cântă o melodie inspirată de Queen – “Bohemian Catsody”

todayOctober 5, 2021 103 1

Background
share close

Acum câteva zile a apărut pe YouTube, o nouă parodie, cu un quartet de pisici, cântând o versiune, o piesei “Bohemian Rhapsody”, re-imaginată cu versuri inspirate de pisici.

Puteți urmări video ceva mai jos.

Clipul în mod sigur l-ar fi amuzat pe Freddie Mercury, care a fost un mare iubitor de pisici. Pe la începutul anilor ’70, Mary Austin, prietena lui, i-a făcut cadou, două pisici, Tom și Jerry, care au devenit rapid caractere importante în viața lui Freddie. El se interesa de pisici, chiar în turnee fiind.

ADVERTISEMENT

“Ajungea la hotel, și sunam acasă, și el chiar vorbea cu pisicile lui”, a scris într-un memoir, Peter Freestone, asistentul personal al lui Freddie Mercury. “Mary îi ținea pe Tom și Jerry pe rând la telefon, ca să-l asculte pe Freddie vorbind. Acest obicei a continuat pe parcursul anilor, cu toate pisicile, care au fost în casa lui.”

Freddie Mercury and his cat

Câțiva ani mai târziu, Mary i-a făcut cadou a altă pisică, Tiffany, și alte pisici au urmat. În timp încă șapte pisici au făcut parte din familie: Oscar, Goliath, Lily, Miko, Dorothy, Delilah și Romeo. Freddie a dedicat albumul lui solo din 1985, Mr. Bad Guy, pisicilor, a scris în liner notes: “This album is dedicated to my cat Jerry — also Tom, Oscar and Tiffany and all the cat lovers across the universe — screw everybody else!”

Deși în 1975, “Bohemian Rhapsody”, a început ca o glumă, după spusele producătorului Roy Baker, a devenit de atunci una din melodiile cele mai cunoscute din istoria rock-ului.

Bohemian Catsody - A Rhapsody Parody Song for Every Cat Queen and King!
Bohemian Catsody - A Rhapsody Parody Song for Every Cat Queen and King!
Views: 1

Visits: 4

ADVERTISEMENT

Written by: Radio Flora TM

Rate it

Post comments (1)

Comments are closed.

  1. mydomdomno on October 24, 2021

    Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
    I will be sure to bookmark it and return to read more of your
    useful info. Thanks for the post. I will definitely comeback.


Ora în Timișoara

Radio Flora TM

Vă oferă de la hit-urile anilor ’70 până la muzica de astăzi. In fiecare zi, 24 de ore de muzică!

La Radio Flora se poate asculta muzică de calitate, decentă, in fiecare zi, fie ca este rock, pop, country, disco, uneori chiar și dance.

CONTACT US

Visits: 0

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT
0%