ZZ Top – La Grange

today26/05/2020

share close
ZZ Top - La Grange (Live From Gruene Hall)
ZZ Top - La Grange (Live From Gruene Hall)

La Grange a fost primul single al trioului ZZ TOP, de pe albumul Tres Hombres din 1973. Melodia este despre un bordel care funcționa ilegal în La Grange. Bordelul se numea “Chicken Ranch” și era ub ranch în afara orașului, era cel mai vechi bordel din Texas, funcționând acolo de 100 de ani.

A fost închis datorită unui reporter zelos din Houston, care nu a fost în stare să găsească destulă corupție și prostituție în Houston. Reporterul la chestionat pe guvernator, cum este posibil să functioneaze la vedere. Guvernatorul a fost nevoit să-l închidă. Crucida reporterului a continuat împotriva mașinilor de gheață din restaurante, printre altele.

Populația din Texas este destul de conservativă, dar locuitorii din oraș s-au luptat să nu fie închis. Bordelul era un fel de loc celebru și istorc pentru oraș.

Șefa, d-na Edna, era o femeie foarte severă, în acel loc nu aveai voie să înjuri, nu se servea alcool. Era un loc, pe care-l frecventau și petrolistii, și senatorii.  Avea chiar și un cod vestimentar foarte sever pentru clienți – doar bărbații îmbrăcați foarte bine puteau intra. (Sharp Dressed Man).

ZZ Top - La Grange

Sponsored Links

Ora în Timișoara

  • Vremea Azi
    Timișoara Radio Flora TM
  • CONTACT US

    Sponsored Links
    0%
    donut_large